Watching something terrible...

Sitter just nu och försöker göra klart bostadsarbetet och tittar på One Tree Hill säsong 3 när Jimmy Edwards börjar skjuta i skolan. Tragiskt att det ska kunna hända. Han ska ha kunnat få hjälp. Det skulle inte ha blivit så här stort. Det är så synd om honom tycker jag. 

Men sånt händer nog i skolorna i USA. Folk börjar skjuta. 









Det var de ända bilderna jag hittade på Google. Men det finns nog mer.

Kram!  

4e Mars

Idag sitter jag mest ute i solen eller sitter jag inne och pluggar.

Jag skriver inte så himla mycket just nu men det är därför att jag inte har någon dragning till och blogga. Men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt.

Kram!

Pluggar

Never give up



Kram!

Dagens planer

Dagens planer ser ut så här.

Promenad, sola, promenad, spela fotboll, grilla korv, sola, promenad, spela fotboll, gå ut och springa(kanske), duscha, grilla, kolla på tv óch sen kanske sova. 

Och jag ska också bara ta det lugnt och ta hand om mig själv för snart börjar skolan igen och då är det slut tampen till sommarlovet så det är bara att ge järnet.

Och juste jag ska också plugga lite.     



Kram!

The Voice Sverige

Nu sätter jag mig och kollar på The Voice Sverige med chips, läsk och godis!

Och efter blir det att kolla på en film.



Kram!

2 nya toppar

Jag har köpt två nya tröjor som jag inte har visat upp här än. Jag köpte de i förrgår när jag hade en heldag i stan. Den första toppen är en väldigt sommar fräsch topp som man kan både ha i skolan och på sommarkvällar och på kalas.
Den andra är en väldigt fin topp som man också kan ha när som helst på sena sommarkvällar i skolan och på kalas. Men om man ska ha den i skolan ska man istället för bara en tub topp ha ett fint linne under.

Den första:









Den andra:







Kram!



Jeffrey Campbell shoes








Kram!

Mat Kearney- Ships in the night



Kram!

Ska nu ut och sola

Dynazty



Kram!

Melodifestival skiva 2012



Nu har Melodifestival skivan 2012 kommit ut. Jag vet inte om jag ska köpa den. Tänkte köpa den till mamma för hon avgudar verkligen Melodifestivalen. Och det har hon gjort ända sedan hon var 14-15 år och nu är hon 40.
Men det finns ju riktigt bra låtar på skivan förr tyckte inte jag att det var så himla bra låtar typ bara dansband eller så var det såna här helt ordinary Melodifestival låtar som varje år är med. 

Men nu har de ju börjat tagit in typ rock band som t. ex Dead by April och sen var det ett till band iår de tog in som hade nästan samma låtar som Europe. Ska ni köpa den?? 

Kram!

Fotbollsträningen igår

Igår på träningen så blev jag lite irriterad på vissa lagkamrater. För det är en tjej som när hon får bollen så släpper hon den inte och nästan 80% av alla gånger så tappar hon den. Och det gjorde hon igår. Hon tog bollen och vela inte passa den vidare. Undra om jag ska visa henne filmen GOAL?? För i den filmen så visar de en kille från slummen att bollen går fortare än vad du kan springa med den. Och det borde hon lära sig.
När jag fick bollen och började dribbla eller bara ta tag i den så visade sig ingen av dem och om de visade sig så skrek de inte vart de var någonstans så en gång så stog hon (ni vet) bakom mig och jag sa att jag behövde hjälp och att de lära börja prata med mig och till sist så sa hon ´Jaa, finns bakom.´ och då vart det ju hur bra som helst för då kunde vi börja om och så.

Men om man ska spela fotboll så måste man prata och hjälpa varandra och alla ska vela ha bollen inte så att när man har passat iväg den ska gå och gömma sig i ett hörn sen. För fotboll är ett lagspel. Inte individuellt. Men om man ska provspela för ett lag då är det ju individuellt men man lär ju ändå visa att man kan passa och vara en bra lagkamrat. Men jag säger inte att man inte får dribbla för självklart är det jätte bra om man kommer ensam mot en och kan dribbla förbi den för det gör jag med men man måste kunna föra bollen vidare.

Det här vart ett långt inlägg med bara fotboll men ni får mer inlägg idag och de ska nog inte handla om fotboll.
Men träningen igår var faktiskt bra och rolig. För hela träningen handla om en tävling.


(Sundborn 2010 tror jag)


(Gothia 2011)

Kram!

Vilar till träningen med One Tree Hill.

1e Mars

Hej!

Idag är det första Mars. Jag sitter och pluggar. Idag är det Bostadsarbete som gäller. Så tyvärr kommer det inte bli så himla bra bloggning tror jag.
Igår vart det en så himla bra dag. Först gick med Fredrika på Driver sen gick vi och köpte korv sen vart det Fjärran Höjder. Sen gick vi på stan. Hon åkte hem med halv fem bussen då gick jag ensam på stan i en halv timme sen kom Karin och Johanna in och då skulle vi gå på bio. Det vart En gång i Phuket. Och det som var så himla kul är ju att en av mina vänner är just nu i Phuket. Haha... Så då skoja vi lite om henne. Inte nå illa bara snällt. Ni behöver inte oroa er. För vi skulle absolut aldrig skoja om nån på nått dåligt sätt.

Näe nu måste jag fortsätta för det ska in nästa vecka.

Kram!
RSS 2.0