Perfekt dag på stan...godnatt!

På bussen

29e Februari

Godmorgon alla söta läsare!

Idag är det sista dagen i Februari. Det känns faktiskt ganska bra. För i Mars kommer våren att komma på stort. Känner det. Eller så kommer det säkert börja snöa igen bara för att jag skrev det. Haha... Skulle inte förvåna mig.

Idag ska jag in till stan och vänta på Fredrika när hon är och kör på Driver sen ska vi till Fjärran höjder och simma och efter ska jag följa henne till gymmet men själv så ska jag gå och shoppa tills Karin och Johanna kommer in för vi ska gå på bio halv sju. Gissa vilken?? En gång i Phuket. 
Är den bra, är det någon som har sett den?? Trailern är iallafall rolig.

Nu måste jag äta frukost och börja göra mig iordning för annars kommer jag missa bussen.

Kram!

Godnatt!

Wearing

Idag så knäppte jag inte kort på vad jag hade på mig men jag kan skriva.

En grå myströja med avklippta armar Från Ginatricot
Vitt linne från H&m
Svarta tights från Ginatricot
Hög hästsvans





Kram!

Kate Voegele



Kram!

Sno of Sweden

På alla hjärtans dag så fick jag och min syster ett halsband från mamma och gissa varifrån??
Från Sno of Sweden!!! Asså gud liksom. Så himla fint märke. Och vi fick det på alla hjärtans dag! Hon var så himla snäll! Och jag älskar verkligen halsbandet det var så himla fint och vanligt på nått sätt men när man hade det på sig så stack det ur men ändå så är det vanligt. Näe jag älskar det.

Mitt första smycke från Sno of Sweden. Eller säger man kanske Snö of Sweden?? Jag vet inte. Haha...







Kram!"

Klart!

Mitt rum före:











Efter:









Och självklart vela ju Ludde vara med på bild när kaneran kom fram. Haha...



Mycket finare vaa?? Det tycker jag. Mysigare med kistorna än med skrivbordet.

Kram!

Looking in the mirro

Ute och går med Ludde

Utomhus

28e Februari

Näst sista dagen i Februari och det är strålande sol. Ska snart lägga in en bild åt er. Det är helt otroligt!

Det är många som undra om allt är bra och det är det. Det är bara att lov är inte min grej riktigt. Men idag känns det bättre. Nu sitter jag inne på mitt rum och ska snart sätta igång att städa och möblera lite. Kan lägga in bilder om ni vill.

Och igår vart faktiskt väldigt lyckad dag ändå. Ganska soft och härlig. haha... Soft, det är ett inne ord vaa?? Tror det. Har aldrig skrivit det på bloggen förr.
Men dagens stora plus är iallafall att det är fotbollsträning ikväll! Oooo!

Näe nu måste jag sätta igång annars kommer jag aldrig att bli klar!

Kram!

Ute och solar

Sportlov

Idag är det första dagen på lovet eller egentligen inte för det var egentligen i fredags.

Idag har jag inte gjort så mycket, först så vaknade jag och åt frukost sen så gjorde jag mig i ordning och städade lite på mitt rum och sen vid typ halv tolv så gick jag ut och gick. Det vart ca åtta km. Sen när jag kom hem så skulle jag gå ut och sätta mig och läsa men det var inge mysigt eller inte som jag hade trott att det skulle va. Så då gick jag in och åt lunch och sen gick jag upp på mitt rum och pluggade lite och kollade på ett avsnitt Sex and the City.
Efter gick jag ner och hjälpte mamma plugga och nu ligger jag och kollar på Black Swan. Jag fattar inte. Jämt före lovet så tycker jag att det ska bli skönt med lov och att jag går och längtar men när det är lov som idag så känner jag mig mer rastlös och ensam.
För när jag går i skolan så träffar man ju kompisar där men det gör jag ju inte nu. Hoppas att det inte är bara jag som känner så.
Egentligen borde jag ju njuta men på nått sätt så gör jag inte det. Fast jag vet ju att det är fler i min klass och i alla andra klasser som också är hemma med ingen kompis.

Men det blir nog bättre det tror jag. Det är därför jag gillar när man ska göra mycket och man ska dit och äta sen ska man dit och hämta det och sen så ska man åka och möta den. Men jag gillar ändå lov.
Därför ska det bli skönt i sommar när jag först ska bort på språkresa i tre veckor och sen så ska jag åka med laget på träningsläger en vecka typ två veckor efter.



Kram!

Nya bilder



Lilla prinssesan Estelle

Kram!

Powerwalk









Kram!

För alla oss



Kram!

Förlåt...

Förlåt för att jag inte skrev igår. Men jag glömde faktiskt bort det och sen så orkade jag inte.
 
Men jag kan berätta nu vad vi gjorde igår.
Igår var det ju liksom en dag som hela laget skulle samlas och ha möte och sen ha typ lite teambuilding. Men först så samlades vi på Lindövallen. En sport arena typ eller allting är utomhus med hockeyrink och fotbollsplan och tennis plan och så. Men först så samlades vi där och fick typ ett prov som tränarna sa. Men det var bara ett papper med massa frågor om vad vi tyckte om laget och om inomhus säsongen hittills m.m.
Sen så pratade vi om vad som skulle hända framöver med matcher, träningar och så.
Sen gick vi upp till midsundet tror jag det hette. Där pimplade några och de andra satt typ och pratade och vissa gled på isen men jag hade med mig längdskidor och så men jag åkte inte för att jag trodde att man skulle få åka typ i ett spår men man skulle ju åka på glinhala isen. Näe så det vart inte längdskidor. På slutet så satt sig alla på en liten brygga och berättade om när man hade skämt ut sig. Haha... Jag berättade om när jag åkte snowboard och upptäckte att alla kollade konstigt på mig och sen efter nån timme så upptäckte jag att jag hade spräckt (teckisarna?). Haha.. Det var pinsamt.
Efter åkte vi hem och då hemma så somna jag i soffan och sen så kollade jag lite på youtube och så sen kom pappa och Fredrika hem med kinamat och guuuuud va det är gottt!
Sen vart det Wallander och sen vart det sängen. Haha... Ganska tidig kväll för att det ska vara sportlov. Men men därför vaknade jag ganska tidigt idag.

Det här vart ett ganska långt inlägg hoppas ni orkar läsa det. 


(Vissa sitter och pimplar.)



Kram! 

Godnatt alla söta läsare

Nu går jag och lägger mig för i morgon så ska jag upp tidigt igen. Åtta precis som idag. För då ska jag ner till norrsundet och möta laget och ha möte i två timmar först sen blir det korv grillning och sen blir det för mig längdskidor. Haha... Vi får se om jag kommer hem välbehållen för mig på skidor passar inte direkt ihop.

Kram!

Dumb and dumber



Nu sitter jag uppe på mitt rum och ska kolla klart på "Dumb and dumber" som vi började kolla på i skolan och ska äta en apelsin. 

Kram!

Wearing at my jobb







Kram!

Hard work work...

Godmorgon alla fina läsare!

Just nu sitter jag i soffan och myser lite med min underbara hund. Eller det var han som vill mysa för direkt efter han hade vart ute och hämtat tidningen så sprang han direkt in och lag sig i mitt knä. Han är så himla gullig! 
Snart så ska jag gå och äta frukost sen blir det att åka och jobba i fyra timmar. Det känns som om det var hur länge sedan som helst jag jobbade fast egentligen så ska jag jobba varannan helg men så har det inte blivit för om jag hade en fotbollsmatch eller så så jobbade mamma ensam den helgen.

Nu ska jag äta!

Kram!

Vår lilla prinsessa!

Estelle Silvia Ewa Mary heter vår lilla prinsessa. Kom ut idag vid lunchtid. Haha... Gud va vuxet eller typ så det brukar stå i tidningar eller som de brukar säga ut på nyheterna. Lunchtid. Ääh, jag har kanske blivit lite vuxen nu de senaste timmarna.
Estelle är iallafall ett väldigt coolt, ovanligt och gulligt namn tycker jag. Allting samtidigt.
What do you think? Fint, fult, gulligt, coolt, förfärligt, ovanligt, vanligt, vackert?

Kram!

The Voice Sverige

Nu blir det The Voice Svarige och popcorn!

Kram!

Träning

Varför inte träna när det är fredag och man bara ska mysa. Nej... jag ska ut och springa lite. Jag vet inte om jag bara ska ta en liten joggingrunda eller om jag ska ta ut mig riktigt rejält och bara gympa imorgon istället. Vet inte riktigt än. Men det lutar mest åt att ta ut mig riktigt. Känns skönast.



Kram! 

Wearing







Kram!

Sportlov....!

Har nyss kommit hem från skolan och satt mig och börja kolla på 90210 och äter flingor med mjölk och en bulle. Mmm... Man måste ju fira SPORTLOVET! Ooooo! Helt amazing! Fattar det inte än att det är en hel veckas ledigt.
Och idag så visade min grupp upp vårt So arbete och Indien. Tror det gick bra eller det kändes bra.
Det är det viktigaste.



Kram!

Träning!

Nu sticker jag på träning!

Nu är det bara att köra järnet för sen när man kommer hem så blir det att äta semla och sitta i soffan och kolla på Revenge. Det är en serie som går på 4 tror jag kl nio till tio.

Sedan är det fredag!


(Gothia sommaren 2011)

Kram!

Ekvationer/Algebra?!

Hejhej!

Just nu sitter jag och äter Dumle. Godaste choklade EVER, eller Marabou kommer faktiskt före.
Ska börja plugga nu. Idag blir det läsa igenom So- redovisningen sen Kemi och Matte. Matten känns helt värdelös just nu. Fattar inte ett dugg. Typ som det här talet. 4X-(2+2X)=?
Vet ni vad det blir? I början fatta jag inte men efter typ en hel lektiones övning så kan jag det men det är typ bara det är talet jag kan. Och alla som vill veta vad det här heter så är det Algebra, Ekvations lösning.
Aa men ändå, svaret blir:

                                        4X-(2+2X)= 4X-2-2X= 2X-2

Och om ni tror att jag har gjort fel bara för att jag har byt ut pluset i parentesen mot ett minus så ska man faktiskt göra så. För om det är ett minus framför parentesen så ska man byta i parentesen vilket tecken det än är. 

Jaja... Ni tycker nog det här är tråkigt. Men jag ska nog börja med det. 
Men idag är det iallafall fotbollsträning! OOO! GILLA STORT! Dagens plus.

Kram!  

Till skolan

Nu sticker jag till skolan!

Ha en bra dag alla fina!

Jag hinner inte knäppa kort på vad jag har på mig men jag kan beskriva det. Haha...
Jag har på mig ett par mörk blåa slimmade jeans och sen en långärmad svart tröja som sitter tight och sen så sov jag med en inbakad fläta inatt så jag har ett hårband och lockigt hår.

Kram!

Jag och Betty Boop

Nu sitter jag och Betty Boop och håller på med det roliga bostadsarbetet.





Kram!

Ligger i sängen och kollar på 90210

22e Februari

Godmorgon alla morgon pigga!

Precis som jag är på morgonen, pigg så himla pigg. Eller inte. Fast jag har ju vart redan ute och gått en liten sväng typ som en powerwalk eller det skulle vara en powerwalk men det blev nog mer en liten zombiewalk istället. ;) Haha.... Men iallafall idag är det friluftsdag men jag ska åka till skolan och sitta och jobba. Och det är inte för att jag har dåliga betyg eller någonting. Det är för att jag var sjuk när lappen skulle in och då när jag kom tillbaka till skolan då var det försent.
Sånt är livet. 

Nu ska jag gå och äta frukost!



Kram! 

See ya later

Godnatt!

Fötter/Skor?

Egentligen varför knäpper alla kort på sina skor om de ska någonstans eller sitter t.ex på ett tåg eller nått. Det är som om de inte vet vad de ska knäppa på men ändå vill knäppa kort. Men varför just på sina fötter liksom oh det är ju inte direkt så att de ska visa upp sin outfit och ska knäppa kort på sina skor.
De kan ju till och med knäppa kort på bara sina fötter. Alltså är det bara jag som tycker att det är helt oviktigt? Okej, jag kan säga att jag har också gjort det någon gång. Vem har inte det?! Men egentligen det är ju helt oviktigt och jag gjorde det bara för att jag inte hade någonting att göra. Men jag tycker att det är både intressantare och finare att gå in på en blogg där de har lagt in ett foto på sin outfit eller på sitt ansikte, inte sina fötter?!

Fast självklart finns det ju fler sidor utav det är och åsikter.


(En bild från Kissies blogg) 

Just nu... Oc!

Jag på morgonen

I skolan

Nu sitter jag i skolan på lektion.
Vi har typ ingenting att göra. Så vissa sitter och tittar på Big Brother och jag läser lite religion och skriver en uppsats. Det känns ganska tungt just nu kan jag säga.
Det känns som om jag ligger efter i typ alla ämnen men när mina klasskomisar säger vad vi har gjort förra veckan så låter det som om de inte har gjort någonting men jag är också lite arg och besviken på friluftsdagen för då fick man välja mellan att åka till Hemlingby och åka skidor eller att åka till någon sjö och pimpla och jag har ju varit sjuk en vecka så jag skulle lämna in lappen nu men då sa idrottsläraren att det var för sent att sista dagen var förra tisdagen. Så jag får stanna kvar i skolan och plugga. Skit sur på det. Men men.. Det är så och jag kan inte ändra det. Och hon sa att jag var inte den ända. Det var 28 andra elever som inte heller hade lämnat in lappen.

Näe nu måste jag fortsätta jobba.

Kram!

Kollar på Wallander

19e Februari

Hej hej!

Nu sitter vi här hemma bänkade framför tv:n med vindruvor och väntar på Wallander ska börja.
Vi har nyss ätit pizza eller vi här hemma gör alltid så att vi tar först en varsin hamburgertallrik sen tar vi två pizzor och delar på. Idag vart det capprischosa (eller hur nu det stavas) och kebabpizza. Mmm... Hur gått som helst! Det är verkligen världens bästa söndags mat.




Kram!

Min gulliga hund vilar

Yo

Påväg hem

Så här ser jag ut varje morgon



Prickarna i ansiktet har jag pågrund av min acne. Jag har haft acne i ca två- tre år nu. Så att jag har börjat att använda proactiv.
Det använder jag varje kväll och varje morgon. Först så skrubbar jag sen har jag på ett ansikts vatten och till sist så har jag på en dag eller natt kräm och ibland så använder jag mask efter skrubben.
Och det är det jag har i ansiktet nu, mask. Jag duttar mask på de ställen som är värst och det hjälper jätte mycket.
Men jag rekomenderar verkligen proactiv till den som har dålig hy. Men en grej är att man måste vara väldigt långsiktig med det för det hjälper inte direkt om man inte slutar äta oregelbundet och äta allt med socker i. T.ex godis, läsk, choklad, kakor och vitt bröd. Men det måste jag äta för jag tränar så mycket så att jag måste äta onyttigt för annars så kan jag svimma. Och det är inte kul fär det har hänt några gånger.

Kram!

Molly Sanden och Björn Ranelid

 

Molly Sanden och Björn Ranelid kom till final denna omgång på Melodifestivalen.

Tycker ni det var bra eller vela ni att nån annan artist skulle gått vidare istället? What do you think?

Kram!

18e Februari

Hello all my readers!

Sitter just nu i soffan och håller på och vinner massor av pengar. (Eller inte) haha... Jag kollar på trav med pappa medans mamma och fredrika sitter och håller på med vad hon ska köpa till lägenheten. AMAZING! Fattar inte att hon ska flytta hemifrån! Aaaaa! Asså det är helt sjukt. det känns som om jag alltid har trott att så länge jag bor hemma så ska hon också bo hemma men när jag flyttar så ska hon flytta samtidigt. Men så kan det ju inte bli. För hon är ju fyra år äldre än mig. Och fyra år ganska mycket.

Idag har jag vart ute och åkt snowboard igen. Idag vart det inte en så himla stor vurpa som igår men självklart så ramlade jag. Det gör jag typ alltid, eller typ alltid. Det blir iallafall en gång per dag när jag åker kanske inte i varje åk men nån gång.

Senare blir det att äta en riktigt god lördags mys middag och sen blir det att kolla på MELODIFESTIVALEN! Ooooo! Hoppas att det är fler bra artister idag. Förra veckan var det inte så himla bra artister. (Tycker jag) Men vissa var jätte bra och det var just de som gick vidare till final.


(Jag och min syster i egypten för ungefär 1,5 år sedan)


(Vi kan också vara snygga)



Kram!

Outfit in Hassela...

Inte lika fint väder idag

Snowboard

Ska nu äta frukost. Sen blir det att åka ut i backen igen med min snowboard.

Lägger in mer bilder idag!



Kram!

Live as this was your last day

17e Februari

Hejhej!

Hoppas ni har sett mina fina bilder här uppefrån. Alla bilder jag lägger in från mobilen lägger sig ner och jag vet inte hur man vänder dem. Men hoppas det är bra ändå.
Vi har haft en riktigt skön dag här uppe. Först vakna jag typ nio sen åt vi frukost. Jag och pappa åkte ut i backen kanske vid tolv och vi åkte hem vid kanske ett. Jag åkte snowboard. Gick riktigt bra! Fast jag ramlade en gång och då tappade jag andan men det var lugnt jag låg kvar en stund extra bara men var det lugnt.
Nu sitter jag och kollar på Wipeout vinter. Riktigt kul faktiskt. Senare blir det The Voice Sverige.

Kram!

17e Februari

Hejhej!

Hoppas ni har sett mina fina bilder här uppefrån. Alla bilder jag lägger in från mobilen lägger sig ner och jag vet inte hur man vänder dem. Men hoppas det är bra ändå.
Vi har haft en riktigt skön dag här uppe. Först vakna jag typ nio sen åt vi frukost. Jag och pappa åkte ut i backen kanske vid tolv och vi åkte hem vid kanske ett. Jag åkte snowboard. Gick riktigt bra! Fast jag ramlade en gång och då tappade jag andan men det var lugnt jag låg kvar en stund extra bara men var det lugnt.
Nu sitter jag och kollar på Wipeout vinter. Riktigt kul faktiskt. Senare blir det The Voice Sverige.

Kram!

Mys

Sitter och myser i soffan

På altanen i solen

Hassela...!

Godmorgon

Ny färg

Nice shoes there...

De snyggaste skorna på länge! Passar både på en sommarkväll med en somrig sommarkläningen eller på vintern med snygga slimmade jeans. LOVE THEM!






Jeffrey Campbell shoes

Kram!

16e Februari

Hola mi sueco amigos!!?

Vet inte om man säger så men men.. Jag har färgat håret. Ni får se resultat senare. Men nu ska jag gå ut med Ludde och följa med fredrika till bussen.
Alla som undrar så är Ludde min Hund. Han är 11 år gammal och är en dvärg pudel. Fredrika är min store syster som är 19 år och som snart ska flytta hemifrån. Var och kollade på lägenhet åt henne igår. Buhuu... Hur kommer detta gå?! Ingen som man kan bli irriterad på och ingen man kan fråga om läxor med heller. Men det bästa med hennes flytt blir nästa år för mig. Iallafall om jag går på SPID som jag vill. För då har man Fotbollsträning två förmiddagar i veckan och då på vintern så är träningen i Andersberg. Alltså lägenheten ligger i Andersberg. Och då kan jag bara sova över hemma hos henne och få sovmorgon dagen efter när jag ska på träning.


(Min älskade lilla pudel!)

Kram!

Färgar håret!?







?!

Kram!

My Happiest Memory



Kram!

Funny



Han är så grymt kul i filmen!

15e Februari

Hola!

Sitter just nu i detta.....Ööh kommer inte på någonting. Som vanligt. Joo jag sitter uppe i min säng och kollar på Notting Hill. Faktiskt bra, riktigt bra.
Vet inte vad jag ska göra om jag inte ska kolla på film och skriva med er. Men det gör ingenting för mig att kolla på filmer för jag har alltid älskat filmer ända sedan jag var liten. Då kunde jag sitta jätte länge och typ bara nån centimeter ifrån och typ kolla på askungen eller Från A till Ö med Hedwig och ugglan. Kommer inte ihåg vad han heter nu.
Senare blir det att åka in till stan med pappa och hämta upp Fredrika och åka och kolla på en av lägenheterna hon vill flytta in i. 



 

Looking at...



Kram!

True



"Life´s too short to be sitting around miserable, people gonna talk whether you doing bad or good" - Rihanna

Love you guys



Kram!

Looking



Nyss satt på Sex And The City the movie och ska mysa ner mig i soffan tills jag ska gå och möta min syster vid bussen med Ludde.

don´t call me please

Nu ska jag sätta mig och plugga så ring mig inte jag ska inte vara uppkopplad på facebook eller på telefon. Vart en jätte lång mening nu men men ni fattar nog ändå. Jag vill helst inte bli störd när jag pluggar.

Tack i förväg eller vad man säger.

Love you guys!

Kram!

Wearing



Kram!

Alla Hjärtansdag



Happy Valentines day!

I hope everybody is gonna have a really funny and cozy Valentines day.

13e Februari

Hej!

Som ni märkte i förra inlägget så är jag lite rastlös idag. Jag har vart hemma hela dagen utom när jag åkte upp till farmor och farfar för att kolla på kistor. Jag vill ha en på mitt rum istället för mitt skrivbord och sen så hämtade jag några typ glas/krukor. Eller vad det nu är.

Ikväll blir det att äta middag, kolla igenom plugg, äta semla och kolla på Familjen annorlunda om det var det som gick på tv ikväll. Och imorgon kommer jag nog vara lika rastlös som idag för då ska jag också vara hemma från skolan.

Jag får bara hoppas att jag inte missar någonting viktigt. Men flera i 9:an iår ska bara sticka iväg på semester utomlands i en vecka så då gör det nog ingenting om jag är hemma någon dag eller som mamma tror en veckaa. Jag vill ju absolut inte förstöra hela säsongen om jag tränar och är sjuk. 

Och sen så har jag haft med mig en skyddsängel hela dagen idag för det skadar ju inte och tänk om det hjälper. 
Jag fick den utav mormor och morfar igår för igår var min namnsdag.



Kram! 

Hämtat



Det här halsbandet åkte jag och hämtade på posten idag. Vet inte och jag ska behålla det. HJÄLP MIG!
Näe det är lugnt. Jag måste nog prova det först innan jag frågar er om hjälp för jag har inte ens öppnat påsen än. Jag vågar inte tänk om det är fult då är hela min skolavslutnings outfit till att gå ut 9:an förstörd.
Får inte får inte får inte får inte får inte får inte får inte får inte!

Kram!

Taco

Nu ska jag och mina kära föräldrar äta taco!

Ha en bra fredag allihopa!

!FREDAGSMYS!



Kram!

<3


(Gothia 2011)


(Jag är nummer 18.)



Kram!

Oroad

Sitter i soffan och kollar nu på Top Modell 14. Alltid lika kul att kolla om på gamla säsonger av saker. T.ex av O.c, One three hill, 90210 och House.
Idag är jag ganska rädd för jag åkte hem efter lunch och sov och jag har känt till halsen hela dagen. Jag har varit hes hela dagen och lite öm i huvudet eller så fick jag det efter att jag hade sovit bara men jag får absolut inte bli sjuk eller förkyld för det är ju cup i Östhammar imorgon. Det får jag absolut inte missa. Jag har fått vetat vilket lag jag ska spela i och allt och vi har fixat matsäck också men jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll och ta (kanjang?) Vet inte hur det stavas.

Nu ska jag fortsätta kolla på Top Modell 14 och om en halv timme så ska jag och pappa börja med taco innan mamma kommer hem från jobbet.

Kram!

9e Februari

Godmorgon alla pigga och glada!

Idag ska jag till skolan och göra ett till nationellt. Den här gången är det att skriva en uppsats. Eller en krönika fast det är ju en uppsats tror jag. haha. Förra var att läsa och svara på frågor. Idag är det först skola sen blir det hem äta, plugga och åka på fotbollsträning! Ska bli kul. Fast det vet man ju aldrig vilket humör man kommer hem med från skolan så det kan bli jätte kul eller så kan det bli jätte tråkigt.

I fotbollen så spelar jag vänster mittfält. Men ibland kan jag bli höger eller mitten mitt också det är vad laget vill. Men mest vänster. Och sen så har jag förlorat kaptenbindeln fast jag vet inte om jag ska säga förlora. Jag mer sa på en träningsmatch att jag inte vela vara för jag visste inte om jag skulle göra en bra match för jag hade inte tränat så mycket och då tycker jag att det är förnedrande om man är kapten och inte spelar bra. Fast nu tror jag att min tränare Tomas tror att jag aldrig vill vara kapten så nu säger han att Jessica ska vara istället. Fast nu börjar jag känna mig säker inomhus fast nu vet jag inte om jag ska gå och säha till honom att jag vill vara igen.
Vilket dilemma hörni!

Fast nu måste jag rusa annars kommer jag bli sen till nationella och det vill man ju inte.

Kram!

One step at the time

8e Februari

Hej! Eller god eftermiddag man kanske ska säga. Idag har jag vart hemma från skolan, kände mig lite trött och så och sen så mådde jag inte så bra igår. Hände en sak i skolan så jag kände mig konstig. Imorgon lär jag iallafall gå för då är det andra nationella i svenska. Första hade vi igår och det gick bra tycker jag. Tror på vg. 

Ska dra nu. Äta lite food! 

Byebye 

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen!

RSS 2.0